Tinggalkan jejak anda ye~

Sunday, 1 April 2012

Blog baru

Assalamualaikum. 

Diva-queen ni name yang aku cipta masa sekolah menengah dulu iaitu pada tingkatan2. Masa tue sosial network yg famous sangat ialah Friendster. Huhuhu.. Aku suka sangat guna friendster mase tue. Enjoy aje kerja aku. Hehehe. Budak2 la kata kan. Sekarang makin maju pakai facebook pulak. Pi sebelum facebook, aku pakai myspace. Korang ingat lagi x? Korang ade guna kan?? hehehe. Syok weyh mase tu. Dah lame2 tue baru rasa boring.. Makin tua kot.. Hehehe.. ok2..

Ni blog aku yang second. Aku Nur Fadillahhani bt Abd Hamid. Blogger yang bernama Hanie Love. Ada masalah dengan blog lame. Aku tak tahu nak fix macam mana buat masa sekarang ni tapi for sure aku akan cuba baiki blog tue. Sekarang ni meh la follow blog yang ni pulak ye. Hehehe.. Hope u all enjoy with my story even boring ;p

6 comments:

yuyu Zulaikha said...

semoga sukses dalam dunia belog sayang <3 :)

hanie with life said...

thanx sygg :)

! ainie sempoy ! said...

da follow.kalau sudi follow saya balik ea..saya pon baru buat blog ,,blog lama buat hal

elgibran said...

salam kenal..
dari Bandung Indonesia

✿Gucciey Lavender✿ said...

gucy singgah blog baru anda ^^v

Hanie Abd Hamid said...

hye semua.. terima kasih snggah blog gani yee