Tinggalkan jejak anda ye~

Monday, 2 April 2012

Keajaiban kurniaan Allah

Assalamualaikum
Gembira kerana dalam keadaan aku rasa pedih dikecewakan ni telah Allah kurniakan teman2 yang happening. Lega juga bila dalam kesunyian ada yang mengambil berat. Keajaiban sangat2. Ini semua pertama kali buat diri aku taw. Maklumlah, aku jarang keluar rumah. Waktu dulu2 je aku rajin keluar tapi sejak dah masuk Uitm ni, aku tak rajin macam dulu. Perasaan malas tue meningkat2 dek kesibukan membuat assignment. 

Kalau jauh pon aku keluar pergi Shah Alam atau KL. Keluar pun setakat window shopping. Hehehee. Kekadangkan, kalau setakat tengok barang2 canrtik ni dah cukup buat aku rasa gembira dah terlepas dari perasaan sedih uh. Sedih kerana apa? Ah, biarkan je la. Malas aku nak ingat. 

Baru2 ni aku keluar dengan member aku serta senior mereka. Pergh, abang tue buat joke sampai tengah makan pon boleh buat joke beb. Macam nak tercekik pulak aku waktu tue. Tapi, aku memang have fun sangat2 !!! Stress aku hilang begitu sahaja.. Hehehee..Abang tue name die abang Ijat. Masa aku shoppping baju aku, die temankan, aku asyik mintak pendapat die je. Die siap kata baju tue sesuai ke tak dengan badan aku meh. Hehehehe... Aku rasa aku baru je kenal abang tue tapi bila borak macam bertahun2 kenal beb. 

Aku ajak abang Ijat dan kawan2 aku layan movie MIRROR2 IN THE WALL. Seronok ! Lagu tema die ala2 hindustan taw.. hahaha... Jalan cerita die pon TERBAIK ! takde la duk agak je jalan cerita yang sama. BOSAN !

Tak tertinggal kawan2 ku yang comel iaitu Nazira dan Syuemi. Damn ! hahaha.. Masa kami mula2 sampai, kitorang bertiga ni tak pandang mana pon dengan baju2 tue tapi lepas je kami mengisi perut kami dengan KFC, terus aktif nafsu kami maa.. hahahaha. Nafsu nak SHOPPING !!! abang Ijat rasa pelik je waktu tue. Hahahahahaa... Die pulak jadi pereka fesyen. Die kata die pereka fesyen Nasha Aziz dan siapa Nasha Azizi tue?? hahaha.. aku laa... Die kata ." NI (aku) Nasha Aziz setelah pulang bercuti keluar negara.. Saya reka khas buat dia kerana dia sudah berlainan daripada sebelum ni.. hehe ".. 

Aku punya jam bila dia cakap macam tue.. HAhaha... Ketembaman rupa ku menjadi joke. Takpela. Aku tak marah sebab aku dah terbiasa kena sakat dengan kawan2 aku. Sampai ada yang kata, " hani !!! jangan duduk dulu, kuat tak kerusi tue???".... HAHAHAHAHAHHA.. Aku rasa nak hempuk je dengan bantal aw. >> Sebab masa tue kami dekat kedai perabot<<< 

Aku rindu sangat dekat kawan2 yang suka sakat aku. Harap suatu hari kami akan jumpa lagi... :)

5 comments:

-SUPERGIRL- said...

buta reunion lah dear . jumpa semua kwn2 . hehe . follow awk :)

supergirlshortstory.blogspot.com

Hanie Abd Hamid said...

reunion tue anti la dear... masing2 busy lagi skrg :)

Mimi Nur Farahin Hassan said...

mesti kelakar reunion masa dh tua. bawak cucu anak beranak keyh hehe

Hanie Abd Hamid said...

meman klaka dear.. hehehe

✿_✿ seraiwangi ✿_✿ said...

http://tomatomasam.blogspot.com/