Tinggalkan jejak anda ye~

Monday, 2 April 2012

Malu !

Assalamualaikum
Haih, aku betul2 malu hari ni. Kurang asam betul ex si dia ni. Ex si dia ni kawan jugak dengan aku. Walaupun kekadang gaduh sebab kes cemburu tapi entahlah, aku kawan jugak sebab dak pompuan ni sekepala sikit dengan aku. aku ni kalau dah jumpa sesiapa yang sekepala dengan aku, senang jek buat kawan kan. Asalkan tak bajet hot stuff la kan.. Hahahah. 

Apa yang buat aku malu tadi ialah, ex si dia ni kata nak bertunang. Boleh lak die kata nak bertunang dengan si dia sedangkan mereka dah putus. Aku memang jam jek tadi. Sebabnya, aku memang ada konflik dengan si dia ni. Si dia ni selalu buat aku rasa terluka. Jadi, aku decide untuk halimunan kan diri ni tapi permainan ex si dia buat aku terjerat ! Pergh ! aku bila dah dengar pasal tunang2 ni, aku pon ape lagi, hangin la satu badan. Aku pi tepon si dia terus. " hello... weyh, ko dah nak tunang dah ke?? ko kata kat aku ko tak nak kahwin lagi kan? Ko kata nak jaga makcik ko kan? Betul ke ni??? " ..... bertubi2 soalan aku lontarkan kepadanya sampai die naik heran. Jawapan si dia.... " eyh, apehal ni?? Mana awak dapat tahu?? Siapa cakap? Mana saya nak tunang la awak... Siapa cakap ni?? Bagi tahu orang yang cakap uh 'kepala otak ko'. " ....>>>>> aku terkesima dan aku terdiam.... teeeeeettttttttttttttttttttttt... 

No words dan aku kate " ok bye" ,... merah nya muka aku.. !!!!! Ya ampun.. Gile punye kerja betul budak pompuan ni weyh !!! Benci siot ! 

Nak marah, memang dah terlepas la tadi kan. Kengkawan aku pergi gelakkan aku dah tadi. Siot2 !!!.. Ujian apakah ini?? Ujian aku masih sayangkan si dia kah?? Jika itu yang kau mahu tanyakan, Yes, aku sayangkan dia tapi aku tak sanggup nak dia hidup menderita dengan pompuan yang macam aku. Malu !!!!!!

P/s : kalau dah jodoh die, aku redha tapi memang sedih la weyh. Aku sayang die weyh.. huhuh. Macam mana pon, ketetapan Ilahi tak boleh dilawan kan. Redha je la.. sabarrr

4 comments:

mohd zainudin said...

hahaha... ko kalau kuarkan statement mmg mlulu je kan. skang dah termalu ngn sendiri.

Hanie Abd Hamid said...

hehehhe.. nk buat mcm ne.. dah aku terkejut.. tros ar tanye...

Myra Azraff said...

gyahaahaha!!!!..klaka je twist ayat tu..nak tergelak eden..kahkah..malunya gitu....hehe

Hanie Abd Hamid said...

hehehehe.. malu aw awak... sye dgn penuh emosi menghayati perasaan alih2 dikelentong nye kita.. sbr je la