Tinggalkan jejak anda ye~

Tuesday, 15 December 2015

Tq Ainur dan Buku Kechik~


Assalamualaikum.

Aku masih duduk diam di ofis. Patut dah balik tapi AKAK AKU MASIH BUAT KOJENYE~.. hahaha.. geram aku menengoknye.. hahah~ tapi kesian jugak sebab kerja die masih banyak. Macam aku ni kerja habis boleh sambung esok tapi die kne siapkan directly time tu jugek..... -_-

So aku dok jejalan/blogwalking sajelah. Sempat jenguk mereka yg dah jawab soalan aku~

Ahahaha.. tertarik aku melihat hobi si Ainur dgn Buku Kechik ni. Hobinya korek idung & jentik tahi idun tu. Wah~! hebat hahaha... bukan pe.. nampak sangat kat situ even simple it can be hobi sengal without sedar. Macam aku, aku suke korek telinga. Pernah sekali tu korek sampai luka. Pastu korek lagi bila dah sembuh. Masa sakit reti sedih sakit telinga bila dah ok, ha ko siap~!






hahaha~ lau nak bace lebih lagi mohon klik di gmbr di atas ok~ ok~ chow dlu ~ tetiba akak aku kemas barang~ tengah sedap menaip kot T_T~ tabah dan sabar saje laaa

5 comments:

Aqu Lalangit said...

hahaha semua orang ada perangai sengal xD

Diya Hanun said...

Korek idung jentik taik idung..hahah..kotornyaaa

Zyra Roxx said...

alaaa tak sempat nk jawab soalan lagi :3

~Hanie Ladyhlomanie~ said...

hahaha... memasing de kesengalan memasing~ asalkan hepi. Xpe zyra u have more times ~ byk maseee lagi~..

Ainur Athikah said...

wah..terharunya...*pinjam tisu nanti ganti balik* haha...btw, thanks untuk entry ni ;)