Tinggalkan jejak anda ye~

Sunday, 13 December 2015

"Segmen Bloglist 2016 by Farahana Sharif".

Assalamualaikum.

Macam biase, aku akan on blog waktu kerja huhu~

Dan disebabkan hal itu telah menyebabkan kelewatan sedikit utk aku perasan msej yg ditinggalkan blogger Shida. Die tag aku ke "Segmen Bloglist 2016 by Farahana Sharif".. Yeah~ Sebab nak rerajin blogwalking skrg ni, then join jugak. Ok kan Farhana? The one that create this segment. Hope i am one of the list in your blog yeah~ ^_^

So pada sesiapa yg aku tag dan sesiapa sje nak join, boleh klik digmbar ini utk tahu lebih lanjut tentang syarat2 nak join segmen ni~ Jgn segan ok~ heheheh


http://farahanasharif.blogspot.my/2015/12/segmen-bloglist-2016-by-farahana-sharif.html
 tag segmen to~

Kak Syikin
Kak Pink Velvet

So aku harap dgn join segmen mcm ni boleh eratkan silaturrahim antara blogger semua~ hehehe.. k take cre~ ^_^

1 comment:

Ayu Farahana said...

Terima kasih sebab join segmen Ayu! :) Goodluck :D