Tinggalkan jejak anda ye~

Thursday, 10 December 2015

Pencarian Blog Terkemas 2015 !

Assalamualaikum

Aku di tag dari blogger starlavender utk join segmen ni. Segmen Pencarian Blog Terkemas yg dianjurkan oleh ombak bergigi. Terima kasih sudi ajak kita main segmen2 lagi hehehe.. Dah brape tahun aku tak aktif blog smpai nak main segmen. Hahaha. Last main  rasanya tahun lepas. Aktif pon sebab praktikal. Pape pon~ thank you my new friend ^_^~

Hi Guys! Om buat lagi segmen. Nak tahu Apa yang lain? Mari kita check apa yang lain.

Click Gambar untuk Join Tau!!

Pencarian Blog Terkemas 2015 aku adakan untuk mencari blog yang paling paling sangat kemas. Kemas dan cantik, sedap mata memandang bila jengah belog korang. Sambil sambil tu boleh promote belog korang dan juga blogwalking sesama blogger.


Haaa apa tunggu lagi, jom join. Hadiah adalah rahsia, Goodluck!

So aku nak tag member baik aku~
As diorang blogger legend cume low profile jek
Feyra
Waniey

8 comments:

Shikin Razali said...

Best of luck sis... =D

~Hanie Ladyhlomanie~ said...

tq my dear. u too~

Astrallusion Arc said...

Whats up :)
Artikel Pencarian Blog Terkemas 2015! | Lynk

ros nordin said...

singgah segmen sama . goodluck :)

Diya Hanun said...

Singgah melawat dari segmen yang sama :D
Baru ada masa blogwalking..hehe
http://fardiyah.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

~Hanie Ladyhlomanie~ said...

tq semua sudi singgah blog kita heheheh~

ukhti ninja said...

Assalamualaikum wbt, bittaufiq wannajah! Ana dari segmen yang sama :)
http://ukhti-ninja.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

Izyan Yan Cinnamon said...

Good Luck,semoga ada rezeki awak menang kontest ni amin.

saya datang dari kontest yang sama..

http://izyanyancinnamon.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html