Tinggalkan jejak anda ye~

Wednesday, 9 December 2015

"What is My First Entry"

Assalamualaikum

Hahaha... Terus tersenyum aku baca tajuk entry Bang Jatt ni. Hahahahah... dan gelak. Actully aku ade dua blog. Bnde ni aku pernah inform dulu. Sebab blog lame ade error sikit involve dgn virus. So biarkan dlu blog tu. Sekarang aku dgn blog ni. So what is it all about???


So dis is one of the task yg Bang Jatt share dan jemput para blogger yg sudi join entry ni. Dan aku tertarik. YES~! i do have my first entry before in this blog for sure hahaha.. dan sangat-sangatlah tak matang entry tu aku rasa. Tengah mabuk kepayang dok cerita pasal perasaan and so forth. But nothing to worry. Just have fun as Bang Jatt said in his entry. But first aku nak list kan rules kalau berminat nak join.



The rules is quite simple;
Copy & Paste banner dekat atas dalam entry korang and relink gambar tu kepada entry ni
Screenshot some of your first entry korang. Must be more than satu. Masukkan dalm entry tu.
No skipping entry. Example, kau ada 3 entry. Satu, Dua & Tiga. Kau malu dengan entry Dua so kau skip terus masuk entry Tiga. No!
No cheating please. Taknak la tipu tipu. Wheres the fun kalau tipu tipu kan.
Last but not least, Have fun! Please, just have fun. Kita buat ni taknak la serious sangat. Saja saja nak mengimbau masa silam. Tak gitu?

Ok, Let me show u my entry. Hahaha poyo betul aku hari ni nak speaking london. Selalu skema melayu je. Takpe mesti korang paham kan ayat-ayat aku. Ok ok. Ni lah antara entry aku masa memula guna blog ni ^_^


Ni entry pertama

Ni entry kedua

Ni entry ketujuh~~! haha.. entry lain byk share artikel je heheh

Ntah pape entry aku yg sebelum ni. Tapi lau korang baca entry blog lagi satu lagi parah terus demam hahahah~ 

So hope u have some fun with this entry~ Good Day~ ^_^



1 comment:

ID CHLYSE said...

Haha entry first aku pun memalukan XD