Tinggalkan jejak anda ye~

Saturday, 9 March 2013

Out to Sunway Pyramid~

Assalamualaikum~ Hujung minggu yg pertama di kolej di semester 4. Well, ramai housemates kuar dan tinggal aku dan Ika tersyg~ Nak buat mcm mana dah nasib badan hehe.. Tapi mcm mana pon aku dan Ika dah decide kami nak keluar untuk mengisi waktu sunyi kami ke Sunway Pyramid. Selalu ke Giant aje tapi ni jauh sikit la ye hehhe.. 
Memandangkan kami dah dapat Baucar buku ni... Alhamdulilah dapat pemberian yg tak ternilai ni... So, aku dan Ika pon pergilah ke Bookstore Popular... So inilah antara buku yg aku beli~ heheh.. Serius ramai sangat org yg beli buku.. Maklumlah, awal semester kan.. Memasing nak beli fail dan sebagainye.. Tapi aku beli ni dulu.. lame sangat aku idamkan buku2 ini.. 

Terima kasih Pm sebab kasi kami peluang beli buku pakai baucar ni~ Kami akan manfaatkannye sebaik mungkin~

Ade gak buku ni aku belikan ntuk big brother aku hehe~ 
Comel x? hehe.. Inilah ika dak serumah dgn aku~ Wink2.. Depan pintu utama Sunway Pyramid~
 Lepas dah pergi kedai buku semuanya... Aku dan Ika mule2 nak tengok movie OZ The Powerful and The Great tu tapi dah fulll melampau2 hahahh~ So, kami tengok la movie Jack the Giant Slayer.. Pada pendpt aku, cter ni best... Side camera sume pergh2~ Yg paling xleh tahan, bunyi die Ya Allah..bergegar asenye panggung wayang tuh.. Aku kejap naik turun bekas popcorn~ hahahha~

Aku xnk cter sgt pasal movie ni.. Korang pergilah tengok sendiri dan nikmatilah sendiri jika mahu ok~
Tengok la tu ha~ Errr tade maknenye aku lau jdi Jack nak menghadap muke giant tuh cenggini... cabut lari la gamaknye hehehe

Ni la rupa bentuk tempat Si Giant tuh...huhu~ Siap ade batu ukir muke diorang en.. huhu~ 

Ni bile die dah sampai ke bumi... Die knonnye nak jajah tempat manusia ni.. Nak makan semua manusia... Tapi manusia masih ade pahlawan yg boleh menentang mereka.. huhu~ Jack ar spe lagi enn~
<iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/ng9rjC8MOgU?feature=player_embedded" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

2 comments:

Nana Liena said...

banyaknya mmborong buku..hehe..nnt bt review bku2 tu.. ^^

ezyra daniel said...

bgus laa bli buku camtu sye beli novel cinta je....macam best je cte jack nie