Tinggalkan jejak anda ye~

Friday, 1 March 2013

28 Februari yg Indah ^_^

Assalamualaikum. Alhamdulilah, ucapan syukur ku ke hadrat Ilahi kerana dengan izin-Nya, aku berupaya bernafas dan bergerak dan sebagainya untuk terus beribadat kepada-Nya selain buat aktiviti yg berfaedah untuk diri dan orang lain ^_^

28 Februari.. Tarikh kelahiran aku. Sejujurnya aku sangat2 suka akan kehadiran tarikh ini. Bila sampai je masenye tarikh ni sampai, akan sampai jugalah kehadiran ahli keluarga dan sahabat2 yg sudi meraikan hari ini bersama aku. Secara terangnya orang kata, sambut besday la en huhu~

Ok.. Jarang suprise ntok hari jadi ni dilakukan.. selalunya memang direct tunjuk kt aku yg kek akan dibeli tapi kali aku memang tak fkir langsung sebab aku tahu, sekarang kemampuan dalam nak mewah tak semudah dulu jadi, aku diam je.. Aku nak dapat satu je hehe.. WISH BESDAY.. tapi.. mase tarikh itu, orang terpenting aku diamkan diri..Wuuu T_T tambah lak kesihatan aku xberapa ok.. Aku demam panas.. Nak tunggu kecewa sgt xleh ar sebab aku memang lemah sgt waktu tue..

So, aku biarkan dulu. bagi mase hingga hari ini hahaha.. ok fine.. Fira dan Una berjaya wujudkan suprise tuh.. aku da nak mengadu kt una da.. Where is my lalink fira senyap je. die ok ke? hahaha.. rupenye die kt belakang aku weyh~ (time tuh kat kedai nak teman una makan)... FIRA BELI KEK DAN HADIAH NTOK AKU~! oh nooo.. hehehe..tak sangka.. sebab die ni dengar nye kelas selalu full whole week~! so, aku diam je tapi xsangka she remember ~! hehehe mwuahhhh~ ntok fira dan una.. Una pelakon terbaik sebab die buat tak tahu je kejenya hahaha.. xnk wish lagi lak tuh hahah~ nakal ko una.. mwuahh

Dan jasa terbaik buat Lan, Ainiza, Aqem  kerana bersama dengan hari terbaik aku.. Lan berjasa ntok gayut telefon hahaa.. dan Ainiza dan Aqem bersama ntok berbual ehhehe. So Sweet.. nasib demam ade kurang da..

A gift from along~ dlm diam die mencari hehe

Terbaiknye ialah ALONG~ sebab along jage aku mase demam sampai aku terus jadi ok.. die wish aku pon perlahan2 kasi aku xde bangun sangat.. lama xdemam kan. Sekali demam jadi lemah sgt2..

Tak lupe pada kengkwn aku yg terawal wish.. Ayu Quds, Ika Syafiqa, Dila bbst, dan Nana... The rest banyak dri Facebook.. thanx semuaa... Terharu dengan doa korang..

Dan... hey~ im just fine now :) hehe.. Ahad ni nak balik kolej.. So.wish me luck ok~ hehehe mwuah~! Assalamualaikum~ ^_^

4 comments:

MéuzAngelo™ XXIII said...

panjangnye.. hehe
kalau tak buat short form kemungkinan akan lebih menarik dibaca :)

p/s: harap word verification for comment tu dibuang sbb rmai tak suka.. leceh la nk isi mende alah tu :(

~Hanie Loma~ said...

Hahhaa thanx dear... good comment~ wink3

Cik Tanpa Nama said...

waahhh happy belated bufday sis... jgn sdey2 keyh... smiiiilleeeee :)

Haziyatul Afrin said...

hahaha....d best part is...ko tetap x taw aq berkomplot ngn fira even cite bom2...hahhaa...pas aq ckp bru ko taw..:P