Tinggalkan jejak anda ye~

Tuesday, 12 March 2013

Kelasss~

Assalamualaikum

Semalam kelas full sebenarnye tapi masih di tahap ok lagi. Alhamdulilah masih dapat catch up semuanya. Kelas mula pada pukul 10 pagi dan kelas terakhir ialah pada pukul 7 ptg. Nasib perut xmeragam mahu meraung lapar dan sebagainya~

Sambil tengah ade kelas tadi, aku termenung sorang actually dan berangan.. hahahah~. even aku xberpeluang ambil subjek Sejarah secara total tapi ape yg aku belajar ni masih berkaitan dgn sejarah. Hahah~ Mesti boring korang rasekan? Tapi aku xrase boring pon. Tak tahu kenapa. Mungkin sebab sejarah best pada aku kot.. Boleh tahu pasal kehidupan nenek moyang kita mase dulu2. huhu~ Whole things about it boring kalau explore tapi aku cuba utk tidak menghayati perasaan boring itu... Sebab nak cuba belajar sesuatu yg baru~ ARCHIVE~Hehehe related subjek dgn subjek Record Management. I love this subjek.. Dont ask why.. I dont have no idea but feel it like love hehehe..

dats all to share syggs~






3 comments:

Cik Tanpa Nama said...

nak jugak tanya...kenapa suka kelas tu? keh3 dasar degil dah org kate jgn tny...nk tny jugak knnn..huhu

~Hanie Ladyhlomanie~ said...

Hehe.. Sebab suke dgn aturan penyimpanan rekod tue asenye hehe

Nana Liena said...

my favo subject sejarah..best..belajar fakta..hehe