Tinggalkan jejak anda ye~

Thursday, 14 February 2013

Syukur Alhamdulilah ^_^

Assalamualaikum~ Alhamdulilah mulenye aku ucap syukur sebab result masih maintain hehe tapi a bit sad sebab xnaik.. xpela, sem depan akan ditingkatkan lagi.. In Sha Allah.. Moga semangat nak belajar makin bertambah..

Cantikkan pic kat atas haha.. puji la plak.. Cantik lak effect tue so aku pon sesuaikan dengan pic teman2 tercinta ni hehe.. Lame da xjumpe diorang ( except si tdung purple specky hehe sebab jmpe selalu kat kolej ehhee :p ) Alhamdulilah memasing sihat2 belaka termasuk aku.. Membulat tergolek2 kata si Ika hehe.. Ika la paling payah nk dapat jumpe pi lau da jumpe kau..haha.. gempak je story mory termasuk la jumpe si Intan hehe.. Ainiza? ehehe.. si cute tue memang selalu sweet.. once da jumpe ase lepas rindu hehe.. Thanx korang sebab masih ingat aku yg bonzer kate si Intan haha..

Kengkawan sekolah rendah yg best~ hope leh jumpe yg lain2 lagi sebelum mereka naik pelamin hik hik hik.. aku dapat rasakan makin ramai nak naik pelamin ni..Speed betul mereka.. Alhamdulilah la kan jodoh cepat sampai.. Moga perkahwinan mereka kekal hingga ke akhirat.. :)

Most kelaka nye, bila jumpe mereka ni, aku siap minum banyak kali sebab kehausan berborak hahaha~ aduhai.. dah lame tak jumpe en... cerita nye pon kalah novel :p :p anyway so much fun la hehe

Aku lak dah mula rindu kat kengkwn serumah da kengkwn sekelas hehehe.. hope mereka sihat sahaja di rumah.. wink3..

4 comments:

ezyra daniel said...

ble da tamat skolah ,memang susah kn nak jmpe balik..masing2 da sbuk dgn life masing ..n de y smbg bjar jauh2...rndu nak lpk mcm dlu..hehe

~Hanie Loma~ said...

hehehe yup dear... bkan mudah nk gather sme2 skrg :)

sayidah napisah said...

lawa effect gambar tu.heheh

MéuzAngelo™ XXIII said...

reply:
memang Rasulullah sukakan bersih, tapi bermisai dan berjanggut itu tidak kotor malah sunnah. be careful dgn apa yg kita nyatakan