Tinggalkan jejak anda ye~

Tuesday, 4 December 2012

Love my classmates

Assalamualaikum~
Hehehe.. da picta edited by abang Nadhir.. Aku suka sangat. Susah sgt nak dapat picture seindah ini~ Erk... baru perasan kat situ ade picta aku yg tgah membebel hehe.. bdan aku~ hurmm.bsar nyee.. hehehe

Ni mase nak tggu test Analysis in decision making nye subjek huhu.. Lecture masuk lambat sikit dan kami~ see la sendiri heheh.. quit comel~ kami baik ok.. Kami duduk diam2 je... padahal ..~

Anyway, hari ni agak stress buat kami semua tapi alhamdulilah kami semua berjaya mengharungi sepanjang hari ni dengan mudah dan gembira.. Senyum semua.. Sayang kamu semua ^_^

4 comments:

Nurul said...

smart kot kelas korang, kelas kami tak da cam ni pun uwaaa haha

~Hanie Loma~ said...

hehehe alhamdlilah bersyukur krn dpt teman2 yg sudi bkerjasama dgn semudahnya..

~Hanie Loma~ said...

hehehe alhamdlilah bersyukur krn dpt teman2 yg sudi bkerjasama dgn semudahnya..

aisyah lola cham said...

done follow your blog