Tinggalkan jejak anda ye~

Wednesday, 5 March 2014

Nur Syazwani + Nur Fadillahhani~

Makin hari aku nampak die makin kuat. Lebih 3 tahun aku kenali die. Aku nampak perjalanan die menjadi insan yg kuat. Tak kurg juga dugaan yg die hadapi. Hati kering dan berani. Itu yg aku nampak dri die. Hahah aku dgn die ni byk kali gaduh. Aku dgn die menjdi member melalui facebook asalnya.Pernah jadi musuh lagik. Pastu terus jdi sahabat jauh.. Pape msalah akan saling meluahkan ~

Ape yg paling bermakna, die pon turut mengajak aku menjadi kuat. 

Aku cuba memahaminya dan aku cuba mempelajari sifat kuat itu. 

Aku dah tak jumpe die agak bertahun. Dan bila ade peluang jumpa berborak ni, sakan habis aku borak dgn die sampai tersasar jugak waktu makan hehehe.. tapi masih sempat la.. Memang aku dah lame nak borak dgn die face-to-face sebab xpuas borak dlm tepon.. takde feeling haha..

Pape pon inilah kenangan kami berdua.. Serius aku syg dia ni even byk kali gaduh sebab die direct menegur aku dan lau xde sahabat mcm die, aku xnmpak silap sendiri.. Insyallah, direct mcm mane pon aku cube menerimanya dan menilai lebih mendalam.. Cuma maafkan ku sahabat jika emosi ni kekdang mcm Sunway Lagoon. hahaha.. Kejap turun kejap naik~ 

Wani, orang ske dgr cter awok dgn "Sofi Jikan".. Die mesti kelakar en hahaha~ Marah2 tpi tetbe naik motor..hahaha~ i like dat part.. Nasib die xpndai pantun mcm Sofi Jikan~ hahaha... buat novel best tuh wani hahah~


Paling best, die paham setiap inci perasaan aku dan keadaan yg berlaku dlm dugaan hidup aku uh~ bila paham, aku mcm lega.. heee~ Sebab lau ckp dgn dinding anti aku hantuk2 kepala plak en hehehe~

Die tengah jadi business lady skrg~ hopefully murah rezeki die.. dan hopefully impian die dgn "Soffi Jikan" dpt bersama~ Aminnn Sye doa name Si dia awak dlm hati ye heheh~ Sye tahu name penuh die hahah~


2 comments:

Nour Adieb said...

S.A.H.A.B.A.T :)

Nur Syazwani said...

tq jgak sebab sudi jadi kawan wani yang boleh faham hati wani...hehehe..the thing abaou that SOFI JIKAN u already know right...but i hope u still make do'a for us to be together till jannah and hope he will realise about it..ameen :)

whtaever happen in our frndship,remember think positive and i will always be there for you ;)